Save the date

17 Oktober 2018

Op 29 november 2018 organiseren we in ons unieke opleidingscentrum in Drachten het seminar 'De kick van spanning'. We gaan op zoek naar de overeenkomsten en verschillen tussen Technische Dienst en Human Resource in hun keuze voor een deugdelijk veiligheidsbeleid en de daaraan gekoppelde (verplichte) trainingen en (persoonlijke) ontwikkeling.

Binnenkort meer informatie over het programma. Reserveer nu alvast een plaatsje via onderstaande button voor het seminar.

buttonJA

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!