Samenwerking UWV helpt bij tekort technici in de markt

28 Juni 2019

In april van dit jaar is Van der Heide de samenwerking aangegaan met UWV / Metechnica. Een samenwerking waarbij werkzoekenden een kans krijgen om met behoud van een uitkering een opleiding te volgen in de elektrotechniek.

VCA uitgereikt door docent Henk van der Schoot
VCA uitgereikt door docent Henk van der Schoot
Het certificaat basis elektrotechniek is binnen!
Het certificaat basis elektrotechniek is binnen!

Resultaat

Gisteren hebben de kandidaten uit handen van John de Weerd, manager opleidingen, hun certificaat basiselektro mogen ontvangen. In een eerder stadium ontvingen zij al hun VCA. Een prachtig resultaat voor de kandidaten, het UWV én voor Van der Heide, die met dit project een aantal enthousiaste kandidaten heeft klaar gestoomd. Een mooie samenwerking die bijdraagt aan het terugdringen van het tekort aan technici in de markt. 

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met het UWV of lees het artikel in 'Uitgelicht'.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!