Persbericht - Van der Heide opent nieuw hoofdkantoor in Drachten

10 Juli 2018

Drachten, 10 juli 2018 - Burgemeester Tom van Mourik van Smallingerland heeft vrijdag 6 juli de nieuwe hoofdvestiging van van der Heide in Drachten officieel geopend. De technisch dienstverlener vertrekt hiermee na exact honderd jaar uit Kollum. Bekijk de film>>

Van der Heide begon ooit als specialist in de bliksembeveiliging van boerderijen. In de eeuw daarna groeide het bedrijf uit tot landelijk marktleider op het gebied van bliksembeveiliging, elektrotechnische veiligheid, roestpreventie en opleidingen. Van der Heide is onderdeel van het beursgenoteerde ingenieurs- en adviesbureau Antea Group. Er werken ruim driehonderd mensen bij van der Heide.

20180706_132910
IMG-20180706-WA0054
20180706_132956

Basis voor de komende honderd jaar

Directeur Tanja Lendzion: ‘Als bedrijf zijn we ontzettend dankbaar voor honderd jaar Kollum. Maar we moesten ook naar onze toekomst kijken. Een nieuw onderkomen was nodig om de basis te leggen voor de komende honderd jaar. Dit hoofdkantoor en een meer centrale ligging in Noord-Nederland biedt de mogelijkheid om onze groeiambities waar te maken.’

Opleidingscentrum

Het nieuwe pand (voormalig kantoor van WoonFriesland) herbergt onder meer een nieuw opleidingscentrum voor veilig werken met hoog- en laagspanning. Dit theorie- en praktijkcentrum is het eerste in Noord-Nederland dat een scala aan gecertificeerde opleidingen, trainingen én examens biedt aan professionals die installaties beheren en onderhouden.

Contact

Meer informatie over van der Heide of het opleidingscentrum? Neemt contact op met:
Petra Hartmans van de Rijdt
06 - 23 56 70 06

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!