Van der Heide lanceert LEX: hét digitale klaslokaal voor elektrotechnische professionals

26 Maart 2020

Van der Heide staat voor veiligheid. Daarom willen we alle elektrotechnische professionals in Nederland een veilige leeromgeving bieden. Juist in een tijd waarin we afstand moeten houden. Daarom introduceren we LEX; onze online Learning EXperience. Hét platform waarmee elektrotechnische professionals ook op afstand hun cursussen en trainingen kunnen blijven volgen. 

Header_LEX

Het werk gaat door

Terwijl veel werkzaamheden in ons land ‘plat liggen’, gaat het werk van duizenden monteurs, inspecteurs en installatieverantwoordelijken gewoon door. Zij moeten ervoor zorgen dat de installaties en technische processen in ziekenhuizen, zorgcentra en bedrijven continu blijven werken. Het is belangrijk dat hun kennis up to date blijft en dat ze blijven voldoen aan alle eisen en normen.

Blijven ontwikkelen

Om hiervoor te zorgen, lanceren we deze week LEX. Met deze online Learning Experience kunnen alle elektrotechnische professionals in ons land hun kennis blijven ontwikkelen. Zo biedt LEX klassikaal, theoretisch en praktijkonderwijs via één online platform. Iedereen kan vanuit huis of vanaf de werkplek een gecertificeerde training blijven volgen.

Meer weten over LEX?

Meer informatie of uitleg nodig? Bel met 088 - 63 63 163 en vraag naar één van collega's van opleidingen of check LEX.
 

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!