KB-specialisten internationale topexperts

12 April 2018

Op zoek naar internationaal geschoolde topexperts op het gebied van kathodische bescherming? Dan kun je niet om van der Heide heen. Meerdere collega’s slaagden dit jaar voor de loodzware NACE-cursussen: hét internationale certificaat voor kb-specialisten. Met deze kennis in huis zijn we in staat om in de meest complexe kb-projecten meerwaarde te leveren.

DSC_1193

De National Association of Corrosion Engineers (NACE) is hét opleidingsinstituut op het gebied van kathodische bescherming. Tijdens een NACE-opleiding word je als kb-specialist geschoold in de meest actuele kennis en ontwikkelingen rondom corrosie, coatings, veiligheid en milieuomstandigheden. Daarnaast hebben NACE-gecertificeerden de kennis en het vermogen in huis om complexe problemen op te lossen.

Dé kb-specialisten in de Benelux

Met een slagingspercentage van slechts 15% staan de NACE-cursussen als zwaar te boek. Toch behaalden meerdere collega’s in Houston het NACE III-certificaat (Cathodic Protection Technologist). En met Adrie Stoop, hebben we zelfs een NACE-4 (Cathodic Protection Specialist) in huis. Hiermee is Adrie één van de drie in de Benelux.

NACE in Nederland

Dit jaar halen we de NACE-cursussen naar Nederland. Van 14 tot en met 19 mei staat de CP2 en CP3 training gepland. Met deze groeiende deskundigheid willen we ons in binnen- en buitenland ontwikkelen tot hét expertisecentrum op het gebied van kathodische bescherming.

Ook een NACE training doen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evert Kamps, via 088 - 63 63 163 of download speciale informatie via de onderstaande button.

bekijk-ons-aanbod-button

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!