Hoogspanning en zwarte kip: blij worden van elektrotechniek

8 September 2018

Na honderd jaar verhuisde Van der Heide naar Drachten en daar bouwt het aan haar toekomst met onder andere een uniek opleidingscentrum in hoogspanning. Van der Heide staat voor vakmanschap en kennis in elektrotechniek. Tanja Lendzion over de zwarte kip voor Driekoningen, wereldwijd gevraagde expertise en de noodzaak van nieuwe instroom.

Tanja opleidingscentrum

Publicatie

Lees het volledige artikel van de NCD mediagroep gepubliceerd op 8 september 2018.

Van der Heide is marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid, kathodische bescherming, veiligheidsinspecties, elektrotechnische opleidingen en examendiensten. Door het vertalen van wettelijke eisen en richtlijnen naar de dagelijkse praktijk zijn we in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan een veilige bedrijfsvoering, reductie van kosten en de continu´teit van primaire processen. Al 100 jaar.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de ľwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continu´teit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!