Help! De normen zijn gewijzigd

4 Februari 2019

Onder de noemer ‘Help’ organiseert van der Heide dit jaar een serie infosessies. Te beginnen met de nieuwe versie van NEN 3140 en NEN 3840. Wilt u snel alle ins en outs ontdekken?

Wilt u snel alle ins en outs ontdekken?

Dat is mogelijk. Van der Heide organiseert in maart en april een aantal korte infosessies NEN 3140 en NEN 3840. Professionele trainers en adviseurs van Van der Heide geven in ongeveer 2 uur een bondige toelichting op de belangrijkste wijzigingen. En als u komt, neem dan gerust nog even een kijkje in ons practicum in Gorinchem of Drachten.

Meld u nu alvast aan voor één van onze infosessies Help!

Met het verzenden van dit bericht bevestigt u akkoord te zijn met ons privacy statement.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!