Een échte topvrouw in de bouw

7 Maart 2019

Het percentage (top)vrouwen in de bouw is relatief laag. En waren ze voorheen lastig te vinden, Cobouw maakt ze zichtbaar. Zo ook Tanja Lendzion, algemeen directeur bij van der Heide en businesslijn directeur bij Antea Group.

MT-14
Tanja 1
DSC_0100

Sinds 2017 is Tanja algemeen directeur bij van der Heide. Zo'n twintig jaar geleden arriveerde ze met honderd gulden en een Duits loodgietersdiploma op zak in Nederland. Ze leerde bestekken schrijven, technisch tekenen én leiding geven. En als MBA en Master of Science heeft ze haar kennis over organisaties, markten en innovatie vergroot. De driehoek ‘techniek, mens én commercie’ vormt voor haar het uitgangspunt voor het succes van de medewerkers en de organisatie.

Top50 bouwvrouwen

In het kader van Internationale Vrouwendag, besteedt Cobouw de hele week aandacht aan vrouwen in de bouw. Tanja Lendzion is met stip binnengekomen op plaats 27 in de lijst met topvrouwen.

Tanja geeft leiding aan 300 medewerkers die samen goed zijn voor een jaaromzet van 30 miljoen.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!