Persbericht - Een bliksems-mooi eeuwfeest!

18 November 2019

Honderd word je niet zomaar. Daarom is het de hoogste tijd om de champagneflessen te ontkurken wanneer je die mijlpaal eenmaal bereikt. Het was dé reden dat heel van der Heide vorige week in Drachten een prachtig feest vierde.

Televisie bestond nog niet. Radio stond nog in de kinderschoenen. Auto’s waren op één hand te tellen. Exact honderd jaar geleden opende koperslager en bliksembeveiliger Pieter Nicolai zijn smidse in Kollum, Noordoost-Friesland. Hiermee legde ‘Pieter Bliksem’ de kiem voor het latere van der Heide. Een bedrijf dat in honderd jaar tijd uitgroeide tot marktleider in bliksemveiligheid, kathodische bescherming en elektrotechnische inspecties en opleidingen.

foto Tjitse
IMG_20180324_154322
20180706_132956

Jubileumboek

Een bedrijf om trots op te zijn, een jubileum om trots op te zijn. Want, honderd jaar worden is een kwestie van hard werken. Van soms vallen en nog vaker weer opstaan. Dat is alleen voorbehouden aan organisaties met karakter. Aan mensen die weten van aanpakken en doorpakken. Dit is ook exact het verhaal dat het jubileumboek ‘100 jaar van der Heide’ uit de doeken doet. Directeur Tanja Lendzion presenteerde het boekwerk dat speciaal werd gemaakt voor medewerkers en oud-medewerkers.

Muziek, goed eten en drinken, elektriserend vuurwerk. Het werd een prachtig eeuwfeest. Uiteraard werd er niet alleen getoast op het verleden, maar vooral ook op de toekomst. Want, met z’n allen zijn we er helemaal klaar voor om te beginnen aan een nieuwe eeuw van der Heide.

Een impressie van dit spetterende feest? Check de video.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!