De stem van...

25 Oktober 2018

Vandaag nemen we afscheid van de stem van onze organisatie: Appie Stoker. Na een dienstverband van 20 jaar gaat ze met pensioen.

20181025_102438

Deze hele week hebben collega's, gasten en leveranciers haar in het zonnetje gezet. Niet alleen met slingers en ballonnen maar ook met geweldige cadeautjes, prachtige kaarten en veel lieve woorden. We zijn trots dat ze zoveel jaar onderdeel is geweest van onze organisatie.

IMG_1471

'Heel erg bedankt'


Appie Stoker:
'Er is in al die jaren geen dag geweest dat ik niet met plezier naar mijn werk ben gegaan. Ik wil collega's, klanten en leveranciers hartelijk danken voor de fijne samenwerking in afgelopen 20 jaar.'
« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!