Coronavirus: veiligheid en discipline vereist...

19 Maart 2020

Het coronavirus heeft onze samenleving in veel opzichten getroffen. We laten u graag weten dat wij - ook in deze uitzonderlijke omstandigheden - voor u klaar staan. We stellen alles in het werk om u als klant zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Veiligheid

Als van der Heide kiezen we voor continuïteit met maximale veiligheid. Dit betekent dat we de richtlijnen van het RIVM en de regering opvolgen om onze medewerkers, klanten en relaties te beschermen. Veiligheid zit in ons DNA. Het zit in de diensten die wij leveren en de manier waarop wij werken.

CoronaNieuwsbrief

Bereikbaarheid

We hebben besloten om onze medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Onze kantoren blijven geopend om collega’s die minder makkelijk thuis kunnen werken, toch te faciliteren. Zo kunt u ook nu rekenen op een praktische ‘Ja, en’-houding.

Klantcontact en afspraken

Afspraken vinden zoveel mogelijk op afstand plaats. In elk geval tot en met 6 april. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om afspraken op afstand door te laten gaan. Teams en Skype for Business is (inmiddels) een veelgebruikt medium dat uitstekend werkt. Heeft u in deze periode een afspraak gepland? Dan nemen we hierover persoonlijk contact met u op.

Levering van diensten

In overleg met u zetten we onze dienstverlening zoveel mogelijk voort. Uiteraard staat veiligheid hierbij voorop. Reeds geplande opleidingen en examens zijn voor een groot deel via onze digitale leeromgeving te volgen. We bieden hiermee cursisten en examenkandidaten een onderwijsvorm aan die juist nu kan helpen om plaats- en tijdsonafhankelijk het kennisniveau op peil te houden. Het praktijkdeel kan vervolgens op een later moment gevolgd worden in één van onze opleidingscentra.

Montagewerk en diverse soorten inspecties worden alleen uitgevoerd op niet risicovolle locaties en we beperken daarbij het aantal aanwezige medewerkers. De continuïteit van uw bedrijfsprocessen blijven daarmee gewaarborgd.

Meer informatie nodig?

Bel 088 - 63 63 163 of mail gerust.

« Naar het archief

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!