Mobiele praktijk unit

Bij een elektrotechnische vakopleiding of cursus is praktijkervaring essentieel. Van der Heide ontwikkelde daarom de Mobiele Praktijk Unit (MPU). Een flexibele en veilige praktijkinstallatie die geschikt is voor verschillende elektrotechnische opleidingen en cursussen.

Praktijkinstallatie elektrotechniek

Van vakopleiding tot de cursus inspecteur NEN 3140: werken in de praktijk is een onmisbaar onderdeel binnen het leerproces. Een practicum verbetert de bewustwording, verduidelijkt principes en oefent vaardigheden. Niet elke installatie is geschikt of beschikbaar voor oefeningen en simulaties. Daarom ontwikkelde van der Heide de MPU.

Veilig leren

Van het resetten van een thermische beveiliging tot complexe schakelopdrachten: de MPU is inzetbaar voor diverse leerdoelen. De installatie komt overeen met de praktijk en voldoet aan de strengste eisen voor praktijkinstallaties. Uiteraard is de unit voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen zodat cursisten veilig kunnen werken.

In company training

De MPU bestaat uit diverse frames voor verschillende toepassingen. De frames kunnen met de hand worden geplaatst in een geschikte instructieruimte. De volledige unit wordt vervoerd met een aanhanger. De praktijkinstallatie is hiermee uitstekend ‘in company’ inzetbaar. De MPU’s voldoen aan de STIPEL-eisen voor praktijkinstallaties.

Meer weten over de mogelijkheden van de Mobiele Praktijk Unit? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!