Inspecteren

Van 'moetje' naar meerwaarde

Van bliksem- en valbeveiliging tot stookinstallatie, van machines en medische ruimten tot noodverlichting. Ook binnen uw organisatie staan elk jaar inspecties op het programma. Een moetje...? Ja. Maar er is meer. Door slim te inspecteren maakt u uw bedrijfsvoering veiliger, betrouwbaarder en efficiënter. En zo levert een inspectie ook écht iets op.

foto5

U kunt van der Heide inzetten op vrijwel alle inspectiedomeinen die op uw organisatie van toepassing zijn. Wij zorgen vervolgens voor de rest: uniforme managementrapportages en duurzame adviezen voor herstel-, preventie- en beheersmaatregelen. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

Meer weten over onze inspectiediensten? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct via 088 - 63 63 163 en vraag naar een specialist.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!