Bouwen

Wist u dat 7 procent van het oppervlakte van Nederland bestaat uit gebouwen? In al die woningen, fabrieken en openbare bouwwerken is veiligheid een groot goed. Maar er is nog een aspect dat steeds belangrijker wordt: energieverbruik en C02-uitstoot.

Want onze gebouwen zijn veruit de grootste energieverbruikers en de grootste bron van C02-uitstoot van ons land. Hier valt nog veel winst te behalen: voor het milieu, maar ook als het gaat om uw energierekening. Het goede nieuws is dat het vaak relatief kleine investeringen zijn die voor een flinke energiewinst en CO2-reductie kunnen zorgen.

Realiseer veiligheid én energiebesparing

Met van der Heide haalt u experts op het gebied van veiligheid in huis. En samen met onze collega’s van Adviesgroep Bouw kijken we ook naar de energiekant van het verhaal. Zeker omdat veiligheid én energiebesparing vaak beginnen bij dezelfde installaties. En daar wordt het interessant: in deze combinatie zorgt u niet alleen voor meer veiligheid en betrouwbaarheid, maar realiseert u ook besparingen.

Plannen voor nieuwbouw, renovatie of toekomstbestendig beheer? Wilt u naast de veiligheid kijken wat er voor u valt te winnen op het gebied van energieverbruik en C02-uitstoot? Neem dan contact op met Lydia Orth via 0513 - 63 45 67. Zij helpt u graag verder. 

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Bouwen

Beschermen

Inspecteren

Kennis delen

Opleiden

Specials

Veilig werken

Wet- en regelgeving

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!