Beveiligen

Bliksem komt nooit uit de lucht vallen

Het onweert vaker en heftiger in ons land. Tegelijkertijd worden gebouwen, objecten, systemen steeds gevoeliger voor bliksem. Een inslag is niet te voorkomen, maar de gevolgen ervan kunnen we wel beperken. Bijvoorbeeld door systemen en netwerken optimaal te beschermen tegen blikseminslag. Of door real-time data in te zetten om onweersbuien te monitoren en gerichte maatregelen te nemen. Goed om te weten dat van der Heide de onweerdeskundige van Nederland is. We bieden bedrijven, overheden Ún organisaties de kennis, de techniek Ún de oplossingen om bliksem de baas te blijven.

foto1

Meer weten over hoe wij Nederland beschermen tegen de gevolgen van onweer? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de ľwoord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continu´teit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!