SCIOS Scope 7

Brandstofleidingen inspecteren

Aardgasleidingen en stookinstallaties vragen om extra veiligheidsaandacht. Van der Heide is daarom één van de weinige bureaus die de inspecties van deze objecten uit mag voeren. Uiteraard doen wij dit volgens de van der Heide-filosofie. Hiermee zorgt u voor meer veiligheid, maar maakt u uw bedrijfsvoering ook energiezuiniger en bedrijfszekerder.

van der heide - scope 7

SCIOS-gecertificeerd

De Wet Milieubeheer stelt dat stookinstallaties met een (gezamenlijk) vermogen boven de 100 kW onder de SCIOS-regeling vallen. Dit betekent dat alleen een SCIOS-gecertificeerd bedrijf deze objecten en bijbehorende aardgasleidingen mag inspecteren. Van der Heide heeft deze certificering in huis: dit betekent dat wij een complete Scope 7 inspectie op uw aardgasleidingen uit mogen voeren. We bieden u in drie stappen een volledige inspectie van aardgasleidingen: vanaf het punt waar de leiding in uw beheer komt tot aan de verbruiker.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van een Scope7-inspectie volgens de van der Heide-filosofie? Neem dan contact op met onze specialist Adrie Stoop via 088 - 63 63 163.

Vraag direct een inspectie aan

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!