Safetrack®

In weer en wind

Zonder goede kabelverbindingen kunnen wij geen stalen objecten tegen roest beschermen. Van der Heide maakt gebruik van Safetrack®. Een modern systeem voor het vastmaken van kabels aan bijvoorbeeld een stalen leiding. Deze hard soldeer techniek noemen we ‘pinbrazing’. Met Safetrack® maken we snel veilige, sterke verbindingen in alle weersomstandigheden. Handig als het sneeuwt, vriest of regent. Het proces werkt met lage temperatuur en beschermt zo de integriteit van het materiaal en de interne coating. 

Pin-Brazing-1
not-Welding-2

Meer of minder verbindingen

Onmisbaar zijn onze Pinbrazing Units. Met deze units maak je gemakkelijk hoogwaardige verbindingen. Afhankelijk van jouw opdracht kies je bijvoorbeeld voor onze ECONECT. Deze lichtgewicht unit is erg geschikt voor wanneer je slechts een klein aantal verbindingen wilt maken. Bij grotere hoeveelheden kies je bijvoorbeeld voor onze S30 XC. Dit type is zwaarder en daardoor erg geschikt voor een groot aantal verbindingen achter elkaar. 

94365 ECONECT Brazing unit CP
94365 ECONECT Brazing unit CP
S30 XC Pinbrazing unit S4 16Ah
S30 XC Pinbrazing unit S4 16Ah

Samen of los

Onze Pinbrazing sets zorgen voor een sterke verbinding tussen de kabel en het object. De sets zijn inclusief pin, afstandhouder en kabelschoen beschikbaar. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Afhankelijk van jouw keuze is de set geschikt voor kabels van 2,5 tot 120 kwadraat. 

Cable-lug-pin
Cable-lug-pin

Flexibel

Onze Pinbraze pins met draadeind zijn de oplossing voor jouw behoefte aan meer flexibiliteit. In plaats van de kabelschoen bevestig je de pin met draadeind aan het object. Met een moer bevestig je vervolgens de kabel aan de pin. Wanneer nodig maak je de kabel gemakkelijk los terwijl de pin aan het object blijft zitten. 

M10-u-trad
 

Meer weten?

Als dealer van Safetrack® bieden wij dit betrouwbare systeem aan Nederlandse en Belgische markt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bart van Stralen via 06-51289265.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!