Beschermen

Wij laten Nederland niet verroesten

Zee, zout, vocht. In ons land ligt roest altijd op de loer. En zodra roest z'n kans ziet, grijpt hij die ook. Dat kan gevaarlijk zijn voor kades, dammen en sluizen die ons beschermen. Maar ook voor leidingen, bruggen en betonconstructies. Bij van der Heide willen we Nederland elke dag een beetje veiliger maken. Daarom geven wij roest geen kans. Hoe? Dankzij kathodische bescherming. Door een slim 'laagje elektriciteit' te installeren, houden we dat wat ons beschermt sterk én betrouwbaar.

foto2

Meer weten over hoe wij ons land beschermen tegen de gevaren van roest? Maak gebruik van onderstaande button of neem direct contact op met een specialist via 088 - 63 63 163. 

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!