Power Quality

Overal waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gebruikt, kan netvervuiling ontstaan. Gevolg: hoog energieverbruik, snelle veroudering van apparatuur en kans op ‘dataverminking’. Met de Power Quality Inspectie spoort u netvervuiling op zodat u maatregelen kunt nemen.

Netvervuiling

Onverklaarbare storingen, verlichting die gaat knipperen, apparaten die abnormaal opwarmen: ze kunnen allemaal duiden op netvervuiling. Problemen in de eigen installatie of apparatuur zijn vaak de oorzaak.

Netvervuiling: meten en analyseren

Een Power Quality inspectie meet en analyseert netvervuiling. Van der Heide heeft hiervoor gekwalificeerde inspecteurs in dienst die gebruikmaken van de modernste meetapparatuur. In een rapport geven wij de meetgegevens en de conclusies weer. Dit verschaft u inzicht in de kwaliteit van uw elektrische energievoorziening.

Maatregelen netvervuiling

Op basis van dit rapport kunt u maatregelen treffen om de elektrische energievoorziening in uw locatie te verbeteren. Hiermee zorgt u voor een:

  • Hogere bedrijfszekerheid
  • Langere levensduur van installatie en apparatuur
  • Besparing op uw energieverbruik
  • Verhoging van de veiligheid

TIP

Combineer een Power Quality Inspectie met een NEN 3140 inspectie en bespaar kosten.

Wilt u meer informatie over netvervuiling en een inspectie hiervoor? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!