Opleidingscentrum

In onze opleidingscentra in Drachten en Gorinchem bieden we laag- en hoogspanningstrainingen voor mensen die werken met elektrotechnische installaties. Kennis, inzicht en vaardigheden vormen de basis voor veilig werken met hoog- en laagspanning. 

DSC_0061

Hoogspanningspracticum

De centra beschikken over een hoogspanningspracticum, waarmee cursisten veilig en efficiënt hun vaardigheden kunnen vergroten. De praktijkoefeningen worden aangevuld met relevante theorie. Zo kunnen cursisten hun kennis en inzichten wat betreft veilige elektrotechnische bedrijfsvoering uitbreiden. Voor open inschrijvingen maken we zowel van eigen- als externe locaties gebruik.

ATEX practicum

In onze opleidingscentra in Drachten en Gorinchem bieden we tevens ATEX trainingen aan voor mensen die werken in een stof- en/of gasexplosieve omgeving. Binnen van der Heide zijn er vier explosieveiligheidsspecialisten werkzaam die u meenemen in zowel de theorie als de praktijk. 

Wilt u meer informatie over een onze opleidingscentra of een opleiding volgen? Maak dan gebruik van onderstaande button of bel direct naar 088 - 63 63 163 en vraag naar een adviseur bij u in de regio.

Neem contact met mij op

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuďteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!